Ucuz Davetiye Burada - Kapıda Ödeme - Kargo Bedava
ÇB’de ara Google ile ÇB’de ara
  Önemli Bilgi
Ana Sayfam Yap
 Web Sitesi Referanslarımız 
 
 
  Mine ÇAKIR;
  Nimetlerin İçinde Mutsuzluğ...
 
Sonsuz ikram sahibi Yüce Allah, yeryüzünü tüm insanların nefislerinin hoşuna gideceği şekilde yaratmıştır. Rabbimiz, yarattığı bu güzel nimetleri, insanların yaşadıkları ...
  oku
  tüm yazarlarımız için tıklayınız
 
. Fikir Köşesi
 
. Köşe Yazıları
 
. Güzel Türkçemiz
 
. Kıssadan Hisseler
 
. Röportajlar
 
. Şiir Perisi
 
. Tarih
 
 
 
izlenme: 3221 
|
Ekşioğlu Ticaret: 8 Ayda Çaycuma'da Zirvede 01/05/2011
Fikir KöşesiRöportajlar
Ekşioğlu Ticaret: 8 Ayda Çaycuma'da Zirvede

Unutulmamalıdır ki her kaynak suyu,doğal minarelli su değildir. Kalsiyum ve magnezyum yanında içinde daha birçok mineral barındıran TAŞKESTİ SU, zengin minarel içereği nedeniyle sağlık  bakanlığı tarafından doğal minareli su olarak tescil edilmiştir.

Kısaca Kendinizi Tanıtır mısınız? 1975 Çaycuma doğumluyum.8 aydır Çaycuma'da Ekşioğlu ticaret Kabalak doğal kaynak suları ile Çaycmalı tüm hemserilerimize hizmet vermeye başladık. 8 aylık hizmet dönemimizde Çaycumalı hemşerilerimizin de desteği ile Ekşioğlu ticaret bünyesinde Kabalak doğal kaynak sularının yanı sıra Efem doğal kaynak suları ve TAŞKESTİ doğal minareli  kaynak sularını bünyemize katarak tüm hemşerilerimize hizmetin en iyisini en sağlıklı ve en hızlı olanını sağlamaya çalışmaktayız . B.P.A . (Kanserojen madde) içermeyen damacana ile Türkiye'de hizmet veren ilk ve tek firma TAŞKESTİ ' yi bünyemize almaktan onur duymaktayız.

Daha önce ne iş yapıyordunuz ? Daha önce Ekşioğlu market , sosyete motokros dallarında da Çaycumalı hemşerilerimize hizmet vermiştik .

Kaç senedir bu işi yapıyorsunuz ? 8 aydır  bu işi yapıyorum. İşimi severek ve zevkle yapıyorum.Her işin olduğu gibi bu işinde zorlukları var. Özellikle halkımızın su tüketimi ve saklama koşulları hakkında bilgilendirilmesi gerekmektedir.

Geliriniz sizin için yeterli mi ?Bayanların ticaret yapması sizce nasıl karşılanıyor: ? Gelirim  benim için  yeterli.Bayanların ticaret yapması  güzel karsılanmalı diye düşünüyorum.Bayanların önü açılırsa yapamayacakları iş olmadığını düşünüyorum.

Esnaf olarak belediyenin hizmetlerinden memnun musunuz ? Esnaf olarak beledıyenın  vermıs oldugu hızmetlerden çok memnun olduğumu belirtmek isterim.Sayın MİTHAT GÜLŞEN Çaycumamıza çok büyük güzellikler  kattı.Çaycumamız için yapılması gerekecek tüm etkinliklerde ben  ve şirketim EKŞİOĞLU TİCARET her daima yanında olmaktan onur duyarız.

Sektörünüzde neler eksik ?Sektörünüzde neler olmasını isterseniz ? Nasıl tamamlanabilir  ? Sektörümüzde halan daha AÇIK KASA araçlarla su sevkiyatı yapılmaktadır.Ayrıca halan daha TÜP gibi insan  sağlığını doğrudan etkileyen kimyasal maddeler ile su sevkiyatı bir arada yapılmaktadır.Halkımızın bu konuda duyarlı olmasını,insan sağlığının önemini hatırlatmak isterim.Firmamız EKŞİOĞLU TİCARET olarak bu olumsuzluklara göz yummayacağımızı halkımızı bu konuda  bilinçlendirmek için elimizden geleni yapmaktayız. 

EKŞİOĞLU TİCARET tüm hemşerilerine hizmetin en üstününü vermekten kıvanç duyar.

Selim ÖZEKŞİ

Ekşioğlu Ticaret Firma Bilgileri İçin Tıklayınız>>>

 
Hata Raporlama: İçerikle İlgili Bir Hata Varsa Lütfen Raporlayın!
 
geri dön
sayfa başı
tüm konular
yazdır
tavsiye et
|
Yorum Bırakın
  SON EKLENENLER
CHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı adaylığını değerlendirdi  
Çaycuma Can Ev Dekor: İşimizi Seviyoruz ve Üretiyoruz.  
A'dan Z'ye Acun Ilıcalı'nın bilinmeyenleri  
Amacımız; Bölgemizde daha iyi, daha büyük marketler açıp; vatandaşlarımıza daha üst düzeyde hizmet vermek  
Ekşioğlu Ticaret: 8 Ayda Çaycuma'da Zirvede  
Vadinin Adayı Ahmet Çolakoğlu  
Çaycuma'dan Saracoğlu'na bir insan hikayesi…  
Çaycuma'nın yükselen trendi: UÇAR SİGORTA  
 
 
tümü
 
   
 
 
 
 
Yukarı Çık
       
 
 
 
Site Yönetimi: Çaycuma Baskı Dünyası - www.ucuzdavetiyeburada.com / Proje Başlangıcı : © 2009 - ∞